Tobania komt met app voor mobiel stadsonderhoud

Dit artikel delen:
smart city

Met de nieuwe Tobania Urbi+ applicatie kunnen steden en gemeenten de taken van hun gemeenschapswachten stroomlijnen. De app sluit aan op het eGO4-platform. Het product wordt in een SaaS-model aangeboden.

Urbi+ biedt lokale overheidsdiensten een tool om hun gemeenschapswacht op patrouille mobiel te ondersteunen en hun taken digitaal te stroomlijnen. Via Urbi+ kunnen gemeentewerknemers probleemsituaties documenteren en verwerken voor verdere behandeling. De app steunt op vier pijlers: een crossplatform als basis, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en flexibiliteit.

De app is ontwikkeld op het door Microsoft ondersteunde Xamarin-platform. Dit biedt naar eigen zeggen de nodige flexibiliteit om de app dermate generiek te ontwikkelen dat ook back-end systemen van externe partijen makkelijk te integreren zijn.

Tobania begeleidt steden en gemeenten bij het zoeken naar gepaste oplossingen voor hun digitale vraagstukken. Hierdoor hebben zij 'grondig inzicht in de behoeften die er leven en de vereisten waaraan deze moeten voldoen'. Die ervaring ligt naar eigen zeggen aan de basis van de ontwikkeling van Urbi+.

Het uitgangspunt is dat de app de patrouillerende gemeenschapswacht toelaat inbreuken, beschadigingen of andere situaties die nadere aandacht vragen, zoals graffiti, loszittende stoeptegels of lekkende buizen, snel en makkelijk te documenteren via een mobiel toestel. De informatie wordt rechtstreeks in de bestanden verwerkt en voor verdere behandeling doorgezonden naar het bevoegde gemeentepersoneel.

Het product wordt in een SaaS-model aangeboden en is feature-based opgebouwd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-30T16:41:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.