Minister De Croo geeft kleur aan ABISS

Dit artikel delen:
Abiss

De Advanced Business & Industrial Software Summit (ABISS) heeft Alexander De Croo, vicepremier en minister van Digitale Agenda, gestrikt om als spreker op hun congres op te treden. Op 29 september vertelt hij in zijn keynote hoe hij België koploper wil maken in de digitale economie. De summit vindt plaats in de Kortrijk Xpo.

ABISS is naar eigen zeggen het kruispunt van ideeën, trends en oplossingen om alle bedrijfsprocessen binnen een industriële omgeving te integreren en te automatiseren. Het brengt een aanbod van oplossingen, applicaties en software voor ieder relevant proces van de productie-onderneming. Dat varieert van engineering, productie, maintenance, supply chain, logistiek, asset-management tot de hogere processen zoals planning, sales en facturatie.

Twaalf learning sessies

Tijdens de dag worden twaalf learning sessions gegeven. Deze geven inzichten over welke technologie, oplossingen en trends beschikbaar zijn om bedrijfsprocessen te digitaliseren, wat je met data kan doen, hoe je een digitaliseringsplan aanpakt en organisaties die hun digitaliseringsproject met het publiek delen.

Eén van de sessies wordt gegeven door Alexander De Croo, vicepremier en minister van Digitale Agenda. Hij vertelt in dertig minuten hoe hij België koploper wil maken in de digitale economie. Andere sprekers zijn bijvoorbeeld Ulrich Seldeslachts, ceo bij Leaders in security, en Paul Peeters, lead expert center of expertise innovation bij Agoria. Een overzicht van de sprekers vindt u op de website van ABISS.

Naast de sessies zijn veertig experten-partnerbedrijven, zoals systeemintegratoren en consultants, aanwezig. Zij helpen bedrijven om antwoord te geven op bovengenoemde vragen.

Gratis registratie

ABISS is bedoeld voor C-levels, directies, eigenaars van kmo’s en grote bedrijven uit alle takken van de industrie. De bijeenkomst vindt op 29 september plaats in de Kortrijk Xpo. Registreren kan op www.abissummit.eu.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-16T10:40:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.