IT1 levert hardware aan provincie Oost-Vlaanderen

Dit artikel delen:
Computers

Informaticaleverancier IT1, met vestigingen in Dendermonde en Gentbrugge, ondertekende vorige week een raamovereenkomst met de provincie Oost-Vlaanderen rond de levering van desktops, printers, multimedia-apparatuur en it-accessoires. Het vierjarige contract heeft een potentiële waarde van meer dan 3,6 miljoen euro.

Dankzij de raamovereenkomst met IT1 bespaart het provinciebestuur naar eigen zeggen niet alleen op de aankoopkosten, het verlaagt het ook de administratieve lasten. De provinciale diensten en het provinciaal onderwijs kopen hun hardware aan bij IT1. Maar ook de Oost-Vlaamse gemeentebesturen, OCMW-besturen, hun samenwerkingsverbanden en hun verzelfstandigde agentschappen en de andere Vlaamse provincies kunnen van de raamovereenkomst gebruik maken.

IT1 profileert zich al als sinds 2010 als specialist voor lokale en regionale overheden en heeft dan ook al heel wat meerjarige overeenkomsten met deze overheden lopen. Het won dit vierjarige contract dankzij competitieve prijzen, relevante kennis van zaken, een kwalitatief productaanbod en een strikt georganiseerde dienst-na-verkoop. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-07T10:19:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.