Modis België levert it’ers aan EC voor 500 miljoen

Dit artikel delen:
Europa

It-dienstenleverancier Modis uit Groot-Bijgaarden gaat twaalfhonderd it’ers aan deelnemende Europese instellingen in België leveren. Het betreft verschillende profielen zoals consultants, waaronder business-analisten, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars. Daarvoor is een raamovereenkomst met een waarde van maximaal vijfhonderd miljoen euro met de Europese Commissie getekend. Het contract heeft een looptijd van vier jaar.

Modis Belgium is op basis van een openbare aanbesteding gekozen als leverancier van it-professionals aan de Europese Commissie en Europese agentschappen in België. Het is voor een periode van vier jaar verantwoordelijk voor diensten in het veld van it-ontwikkeling, -onderhoud en -ondersteuning.

Het bedrijf, met Belgische-vestigingen in Groot-Bijgaarden en Kontich, biedt twaalfhonderd it’ers met verschillende profielen. Het gaat om consultants, waaronder business-analisten, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars, voor de deelnemende EU-Instellingen in België. De organisatie zegt dat dit het eerste contractant binnen een cascadesysteem is en de grootste raamovereenkomst binnen de EU-Instellingen voor it-diensten.

Modis stelt zo’n tienduizend it-professionals in Europa te werk. Het levert it‘ers aan onder meer IBM, Ericsson en HP. In België bijvoorbeeld aan Cisco, Telenet en de Vlaamse Overheid. Het is een onderdeel van de internationale Adecco Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-16T09:24:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.