M&I houdt ict-projecten bij Navo opnieuw in de gaten

Veiligheidsorganisatie vernieuwt infrastructuur en wil naar cloud

Dit artikel delen:
Onderzoek

De Navo heeft het contract verlengd met M&I/Partners voor het monitoren van een aantal technische projecten voor de vernieuwing van de it-infrastructuur en de overgang naar een cloudomgeving. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar. M&I won in juni 2015 een tender voor deze werkzaamheden. M&I uit Zeist is al sinds 2002 betrokken als adviseur en auditor bij diverse Navo-projecten

Het betreft het zogeheten Independent Performance Evaluation en Assessment Capability (Ipeac)-projectbij de Navo. De veiligheidsorganisatie zocht een partij om adviezen en aanbevelingen uit te brengen over de implementatie en de technische en financiële status van elf projecten voor de vernieuwing van de infrastructuur en de stap naar de cloud.

Deze ict-projecten vertegenwoordigen een totale waarde van enkele honderden miljoenen euro. De activiteiten van M&I hebben betrekking op het monitoren van de risico's, de scope, kosten en de planning van de individuele projecten alsmede een regelmatige rapportage van de huidige status in vergelijking met de planning.

Het contract uit 2015 had een waarde van 800.000 euro. Vanwege de goede prestaties van M&I/Partners is de opdracht nu verlengd met drie jaar; de contractverlenging heeft een waarde van 810.000 euro, aldus het adviesbureau.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-25T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.