Noors Visma koopt Circle Software

Dit artikel delen:
Carsten Boje Møller (directeur van Visma Custom Solutions) en Marko Adema (directeur van Circle Software)

Carsten Boje Møller (directeur van Visma Custom Solutions) en Marko Adema (directeur van Circle Software)

De Noorse bedrijfssoftwareleverancier Visma neemt Circle Software over. Dat bedrijf, met kantoren in Eindhoven en Sittard-Geleen, ontwikkelt en implementeert software bij bedrijven in de publieke sector in Nederland. Het is gespecialiseerd in casemanagement- en samenwerkingsoplossingen.

Circle Software is in 1994 opgericht en komt nu in handen van de Visma-groep. Binnen de groep blijft het als een onafhankelijke entiteit bestaan. De bedrijfsnaam wordt binnen het eerste jaar omgedoopt tot Visma I Circle. De tak richt zich, samen met Visma Roxit, op overheids- en onderwijsorganisaties in Nederland. Het bedrijf voorziet hen van oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van de medewerkers van publieke instellingen, burgers en studenten moet verbeteren.

Visma Roxit en Circle Software werken al samen bij verschillende klanten, bijvoorbeeld bij de Provincie Overijssel. De partijen verwachten nu via de Visma-familie de samenwerking tot een hoger niveau te tillen. Visma Roxit ondersteunt de processen in het omgevingsdomein, terwijl Circle Software zich focust op digitale samenwerkingsomgevingen. De organisatie benadrukt dat beide bedrijven hun eigen productbeleid blijven voeren en daarmee ‘hun bestaande en nieuwe klanten keuzevrijheid en continuïteit bieden’.

‘De overname is een belangrijke stap in de versnelling van onze groeistrategie. Wij profiteren van de ervaring, kennis en gedrevenheid van Visma. Ik kijk ernaar uit Circle binnen Visma verder te ontwikkelen en de relatie met ons nieuwe zusterbedrijf Visma Roxit te intensiveren. Samen kunnen we klanten keuzevrijheid bieden in combinatie met een completere service’, zegt Marko Adema, ceo van Circle Software.

De Visma Group heeft tienduizend medewerkers in dienst en is actief in de Benelux, Scandinavië, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. In Nederland omvat het softwareaanbod oplossingen voor financieel beheer, hrm, inkoop en e-overheid. Dat doet het vanuit de ondernemingen Visma Connect, Visma Software, Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day en Pinkweb.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-16T11:44:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.