Essec sluit miljoenencontract met stad Antwerpen

Dit artikel delen:

Het stadhuis van Antwerpen op de Grote Markt.

Stad Antwerpen kiest opnieuw voor het Limburgse Essec Group als partner voor de volgende vier jaar. Met de deal is een recordbedrag van 24 miljoen euro gemoeid en betreft de levering van smartphones, tablets en de bijhorende producten en diensten.

Het contract blijkt in de praktijk bestemd voor Essec Telecom Center, een onderdeel van de Essec Group. Daarnaast reikt Essec bedrijven en grote organisaties ook ict-oplossingen aan, zoals dus bij stad Antwerpen. De overeenkomst, aldus Essec, is namelijk breder dan het aanbieden van smartphones en omvat het hele plaatje: van de bestelling van smartphones over herstellingen tot de nodige koppeling met communicatiesystemen of optimalisering van bedrijfsprocessen met betrekking tot de betrokken producten.

Het contract is voor de volgende vier jaar. Daarmee blijft Essec tot in 2026 de telecompartner van de stad, samen met Digipolis Antwerpen als it-partner. Voor Essec Telecom Center gaat het in totaal om de grootste bestelling in zijn geschiedenis, schrijft Het Laatste Nieuws. Intussen bevestigde ook stad Hasselt de samenwerking met Essec Group voor de volgende vier jaar. Waarde van deze overeenkomst bedraagt een miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-29T12:23:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.