Orange en NRB winnen Irisnet-contract

Dit artikel delen:
Winnen winst winnaar vrouw

Orange en opvallend NRB hebben het reusachtige vijtienjarig contract gewonnen voor het Centrum voor Informatica van de Regio van Brusselse (CIRB) dat het Irisnet uitbaat. Orange was reeds de leverancier. Toen ging het in zee met Dimension Data, nu NTT België.

Het gaat om een contract van tien jaar dat met vijf jaar verlengd kan worden. Orange is de grote winnaar en stelt dat de overeenkomst goed is voor liefst 1,8 miljard euro. De mobiele operator zorgt voor de connectiviteit op het glasvezelnetwerk én alle mobiele oplossingen. Integrator NRB komt voor het eerst als winnaar uit de bus.

Irisnet verbindt onder meer dan honderd Brusselse overheidsgebouwen, scholen en hospitalen. 1.800 geconnecteerde camera’s worden door de politie gehanteerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-16T12:39:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.