Dustin wint miljoenencontract met Facilitair Bedrijf

Dit artikel delen:

It-leverancier Dustin sluit een overeenkomst af met overheidsorganisatie Het Facilitair Bedrijf. Het contract heeft een looptijd van vier jaar, heeft impact op alle Vlaamse overheidsinstellingen en gaat in de miljoenen euro’s.

Het contract omvat schermen, smartphones, tablets, toetsenborden, headsets en andere it-accessoires. Die gaan naar heel wat organisaties. Het Facilitair Bedrijf ondersteunt namelijk alle Vlaamse overheidsinstellingen voor onder meer hun it-aankopen.

Enkele van de Vlaamse overheidsinstellingen die onder dit raamcontract it-accessoires kunnen aankopen bij Dustin zijn de Vlaamse administratie, het Vlaams Parlement, het Vlaams Gemeenschapsonderwijs, de lokale overheden in het Vlaams Gewest, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en nog veel meer.

In een aanbesteding kreeg Dustin, een online it-leverancier in Scandinavië en de Benelux, naar eigen zeggen de hoogste waardering op zowel service als prijs. ‘Onze ervaring binnen duurzaamheid, sterke klantenservice en het feit dat we een speciale webshop voor Het Facilitair Bedrijf gaan opzetten werden gezien als enkele van onze sterke punten’, oppert Alexander Goes, verantwoordelijke voor large corporate en public bij Dustin België. ‘Als multi-merkenspecialist kunnen wij binnen de verschillende productcategorieën een breed scala aan merken aanbieden’, zegt Goes.

Ruim 21 miljoen euro

Om welk bedrag het in dit raamcontract gaat? Op die vraag kregen wij bij Dustin niet meteen een antwoord. Maar het draait alvast in de miljoenen. De maximale waarde van de opdracht, ook vermeld in het bestek, bedraagt namelijk 21,6 miljoen euro. Bij dit bedrag gaat het dus om het om de maximaal te bestellen hoeveelheden die binnen deze raamovereenkomst kunnen worden geplaatst.

De overeenkomst geeft Dustin overigens geen exclusiviteitsrecht. ‘Er kunnen gedurende de looptijd van de overeenkomst prestaties uitgevoerd worden door andere leveranciers’, zo staat vermeld in het bestek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-26T17:10:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.