OCG en BioXS sluiten pact voor IAM-markt

Oxford Computer Group Benelux (OCG) en BioXS bundelen hun krachten. De bedrijven gaan een samenwerkingsovereenkomst aan om identity en access management-oplossingen (IAM) aan de man te brengen in Nederland en België. Die samenwerking wordt opgetuigd rond de producten Centrify en Stealthbits en authenticatie software Authasas.

OCG en BioXS verwachten dat de vraag naar identificatie en authenticatie-software in de komende jaren flink zal toenemen. Vandaar het besluit om de handen ineen te slaan. De software Stealthbits wordt gepositioneerd als de basis voor een gestructureerde en opgeruimde active directory (AD). Het verzamelt, analyseert en beveiligd data, ongestructureerde data wordt zo effectief aangepakt.

Zodra de AD op orde is komt Centrify aan bod. Die software fungeert als brugfunctie tussen de AD en verschillende besturingssystemen. Het stuurt alle systemen door naar de AD van waaruit één login voor al deze systemen geldt. Authenticatiesoftware Authasas is een oplossing die gelijktijdig gebruik maakt van meerdere authenticatie-methoden en technologieën en dat aanvult met functionaliteiten.

Open source, Microsoft en Apple

OCG, onderdeel van Tecfocus, biedt zowel licenties als advies. Jan Over, managingpartner van OCG Benelux: 'Vanuit de markt zien we behoefte aan een hybride identity management aanpak over open source, Microsoft en Apple, voor ons reden om deze samenwerking met onder andere de leverancier van Centrify aan te gaan. Ik ben blij dat we door deze samenwerking de klant nog verder kunnen helpen met het onder controle krijgen en houden van hun data en toegangen.'

BioXS stelt dat het met deze samenwerking zijn positie als distributeur van gespecialiseerde software voor access en identity management versterkt. BioXS was al partner van Authasas, leverancier van software voor authenticiteit.  

Emile Schoenmaker, managing director van BioXS: 'Met deze partnerships zetten we een flinke stap naar de realisatie van onze strategie om een van de top-drie distributeurs voor IAM te worden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-31T16:57:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.