TechAccess neemt Blue Vision Telecom over

De Nederlandse ict-distributeur TechAccess neemt de Belgische branchegenoot Blue Vision Telecom over. Daarmee opent het bedrijf uit Son de poort naar de draadloze markt in België. Het overgenomen bedrijf uit Kontich is gespecialiseerd in draadloze oplossingen en camerabeveiliging. Bovendien beschikt het over een netwerkbeheercenter en een team van klimmers en hoogwerkers die in het veld storingen kunnen oplossen.

Blue Vision Telecom zal verder gaan onder de naam 'Blue Vision Telecom, a TechAccess Company'. Geert Nauwelaerts en Wim Simons, de directeuren van Blue Vision Telecom, blijven aan boord van de Benelux-organisatie van TechAccess.

Volgens beide partijen kan de overname de groei van beide bedrijven versnellen. Enerzijds kan Blue Vision Telecom zijn portfolio en expertise verder uitbreiden via de samenwerking met TechAccess om zo wederverkopers beter te ondersteunen. Anderzijds speelt TechAccess met de overname in op de toenemende marktgroei in de Benelux. Het biedt de Nederlandse it-distributeur de mogelijkheid de komende jaren de Belgische markt verder uit te bouwen.

Versterken

Blue Vision Telecom voert onder andere de merken Ruckus Wireless (indoor Wi-Fi), Radwin ('outdoor unlicensed wireless'), SAF Tehnika ('wireless licensed data transmission') en Pelco (beveiligingscamera’s en systemen). Het bedrijf kan ook zorgdragen voor het aanleggen van straalverbindingen en Wi-Fi-netwerken en projecten voor camerabewaking, stadsbewaking en nummerplaatherkenning. Meer dan 3500 verbindingen en camera’s worden vanuit het 'network operating center' bewaakt. Wederverkopers kunnen rekenen op een onderhoudsdienst die dag en nacht klaar staat.

Daar tegenover staat dat Blue Vision onder andere Aruba Networks in het portfolio kan toevoegen, een leverancier van draadloze, mobiele en byod-oplossingen die in het assortiment van TechAccess zitten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-14T09:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.