Start-ups tweede programma Cyber Londen bekend

Dit artikel delen:
Start up

Cyber Londen maakt de acht nieuwe start-ups voor het tweede programma bekend. Cyber Londen is de eerste Europese organisatie die zich richt op het ondersteunen van cybersecurity-start-ups. Voor het derde programma zoekt de organisatie ook start-ups uit meer Europese landen, met name Nederland.

De kandidaten voor het tweede programma zijn geselecteerd uit eens hortlist van internationale inschrijvingen. De start-ups werden bekend gemaakt tijdens een evenement in de kantoren van Cyber Londen in West Londen (Engeland). De kandidaten voor het tweede programma zijn:

- Aves Netsec, Finland. Leverancier van een misleidingsysteem dat geavanceerde cyberaanvallen afweert.
- BitNinja, Hongarije. Het eerste geïntegreerde verdedigingsnetwerk voor servers dat beschikt over een zelflerend systeem.
- Fabric, Verenigd Koninkrijk. Zorgt voor veilige en private mobiele communicatie.
- Mazor, Israël. Oplossing voor het detecteren van bedreigingen binnen netwerk- en beveiligingscomponenten.
- Simudyne, Verenigd Koninkrijk. Identificeert en vermindert de risico’s van cyberaanvallen.
- Torsion InfoSec, Verenigd Koninkrijk. Levert beveiliging voor Sharepoint en Office 365 op basis van regels en classificaties.
- UkkoBox, Verenigd Koninkrijk en Brazilië. Eenvoudige oplossing die bestanden veilig versleutelt en verspreidt naar bestaande cloud providers overal ter wereld.
- Verity, Zuid Afrika. Voorkomt het vervalsen van documenten dankzij digitale documentcertificering.

Het programma

Cyber Londen biedt bij het programma intensieve samenwerking, professionele training en mentorschap op het gebied van cybersecurity. Hiernaast ontvangen de teams een investering van vijftienduizend pond in ruil voor 3 procent eigendom.Van de acht deelnemers aan het eerste programma, dat plaatsvond tussen april en juni 2015, zijn er zeven geholpen bij het realiseren van een versneld groeipad. Voor het derde programma accepteert de organisatie inschrijvingen van ondernemersteams met innovatieve bedrijfsplannen in het brede veld van informatie- en communicatiebeveiliging. Cyber Londen richt zich bij het derde programma vooral op Nederlandse start-ups.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-13T11:05:00.000Z Robin van Wees


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.