Belgische ICT-vakbeurzen gaan niet door

Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event worden verplaatst

Dit artikel delen:
Uitstel

Als gevolg van de aanslagen in Brussel heeft Jaarbeurs besloten de beurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event, die op 23 en 24 maart zouden plaatsvinden in Brussels Expo, niet door te laten gaan. De beurzen zouden morgen om 9.30 uur de deuren openen. Aan de beurs zouden 150 exposanten deelnemen. Zij zijn zojuist geïnformeerd per e-mail en Twitter. De beurs zal worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Computable is hoofdmediapartner van de ict-vakbeurzen.

Infosecurity.be is de Belgische vakbeurs op het gebied van ict-security, Storage Expo richt zich op dataopslag en -beheer en The Tooling Event is een beurs focust zich specifiek op het gebied van it-beheer. De beurzen richten zich op zowel ict-managers als ict-professionals en worden georganiseerd door Jaarbeurs. De meest actuele informatie staat op www.infosecurity.bewww.storage-expo.be,www.thetoolingevent.be en www.jaarbeurs.nl.

‘Uiteraard hebben we met afschuw kennis genomen van het verschrikkelijke nieuws over de aanslagen in Brussel’, laat Jaarbeurs in een officiële verklaring weten. ‘We realiseren ons hoe zeer dit België ontwricht. We volgen het nieuws op de voet en leven mee.’

Wanneer exposanten vragen hebben, dan kunnen zij een mail sturen naar service@jaarbeurs.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-22T12:39:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.