Mydigipass verhoogt veiligheid online registraties

Dit artikel delen:

Vasco Data Security kondigde vandaag de beschikbaarheid van Mydigipass aan voor elke webshop of bedrijf die online registraties aanbiedt. Zo kunnen consumenten aan de hand van dit platform veiliger en sneller hun online accounts beheren.

E-commerce en de stijgende m-commerce stonden nog nooit zo sterk. Steeds meer mensen verwachten dat ze zich met slechts één klik digitaal kunnen registreren. Vandaag moeten internauten nog het manuele registratieproces volledig doorgaan. Hierdoor hebben ze geen overzicht meer van waar ze hun gegevens net achterlaten. Nochtans hebben zowel klanten als hun leverancier er alle baat bij om snel, vlot, eenvoudig en met unieke identiteit een relatie op te bouwen. Zo zou men het registratieproces slechts eenmalig moeten doorlopen, wat de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verhoogt (hetzij mobiel, hetzij online, hetzij in de webwinkel.

Mydigipass zorgt voor een mobiele oplossing, gecertifieerd door de overheid als aanbieder van authenticatie voor online overheidstoepassingen, waaronder Tax-on-web en Police-on-web. Het platform is nu beschikbaar voor zowel privé als publieke toepassingen. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om zich veilig aan te melden in een mobiele app of op een website door op de 'Mydigipass Secure Connect'-knop te tikken of klikken. De Mydigipass-app wordt dan geopend en vraagt de gebruiker naar zijn pincode. Na validatie wordt de gebruiker automatisch naar de mobiele app of de website teruggestuurd. Het authenticatieproces is naadloos geïntegreerd in de app, onzichtbaar voor de gebruiker. Het grote voordeel is dat een gebruiker zich slechts eenmaal hoeft te registreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T14:15:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.