BullGuard koopt ‘Security of Things’ beveiliger Dojo Labs

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

Bullguard, actief in beveiligingsoplossingen voor de consument, kondigt de overname aan van Dojo Labs. Dit bedrijf is actief in de consumentenbeveiliging voor internet of things (IoT).

Dojo Labs heeft een innovatief en ruim aanbod, met onder meer beveiligingstechnologieën voor thuisnetwerken. Deze kunnen worden beheerd met een mobiele app en gecombineerd worden met een platform in de cloud.

'Vandaag zijn al meer dan vier miljard consumententoestellen met het internet verbonden, en dat aantal blijft groeien. Tot nu toe werden deze toestellen nauwelijks beveiligd of afgeschermd, waardoor onze meest waardevolle gegevens en bezittingen voor het grijpen lagen', vertelt Paul Lipman, ceo van BullGuard. 'BullGuard en Dojo delen eenzelfde visie op hoe deze kritieke marktbehoefte kan worden ingevuld en hoe we onze consumenten die producten kunnen aanbieden die hen de nodige bescherming bieden.'

Volgens een recent onderzoek van Bullguard is het beveiligingen van hun ‘slimme’ toestellen voor de consument een issue. Bijkomende details over de deal werden niet vrijgegeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-16T16:33:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.