Wilco Ravestein is channeldirecteur Benelux Paessler

Dit artikel delen:

De Duitse monitoringsoftware-leverancier Paessler heeft Wilco Ravestein benoemd tot channel- en verkoopdirecteur voor de Benelux. In 2016 trok Paessler zestien nieuwe partners aan in de Benelux, waarmee het totale aantal nu op 112 staat. Ravestein gaat zich als Nederlands aanspreekpunt richten op de versterking van de bestaande partnerrelaties en de uitbreiding van het lokale partnernetwerk.

Ravestein brengt vijfentwintig jaar ervaring binnen de ict-industrie met zich mee. Hij bekleedde verschillende channel- en salesfuncties bij onder meer Tein Technology, Nortel en Siemens. ‘Het afgelopen jaar laat zien dat Paesslers monitoringsoftware aan populariteit wint in de Benelux, met name binnen het mkb. Nederlandse en Belgische partners hebben daardoor steeds meer behoefte aan een lokaal aanspreekpunt dat niet alleen het product kent, maar ook de markt begrijpt’, aldus de kersverse directeur. 

Paessler is gevestigd in Neurenberg en internationaal bekend van de PRTG Network Monitor. Deze software monitort alle systemen, apparaten, traffic en applicaties binnen een it-infrastructuur. Lokale partners van Paessler zijn onder andere Wizzbit, Road2Result, Portland en Comparex.

De PRTG Network Monitor van Paessler is een oplossing voor unified monitoring. Meer dan 150.000 it-beheerders in meer dan 170 landen vertrouwen volgens de onderneming op de oplossing. Het bedrijf is opgericht in 1997 en gevestigd in het Duitse Neurenberg. Het is lid van het Cisco Solution Partner Program als VMware Technology Alliance Partner. 

Storage Expo België

Maak kennis met Wilco Ravestein en Paessler’s PRTG software tijdens Storage Expo op 22 en 23 maart in Brussel. Paessler is te vinden bij stand 03.E045 en verzorgt daar demo’s van de unified monitoring-oplossing.  

Meer over de mogelijkheden van data
Voor bedrijven draait alles anno 2017 om data. Daarom is het thema van de ICT-vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event in 2017: Data Centric World. Bezoekers krijgen hier inzicht in de ontwikkelingen in IT-security, IT-storage en servicemanagement. De vakbeurzen vinden plaats op 22 en 23 maart in Brussels Expo. Bezoek nu de website voor meer informatie over het thema, het programma en een gratis ticket.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-14T16:28:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.