Managed hosting door True

Amerikaans Sitelock koopt Patchman uit Enschede

 

Virus

De Amerikaanse leverancier van websitebeveiliging Sitelock heeft Patchman overgenomen. Deze Enschedese aanbieder biedt software waarmee hostingbedrijven op hun platforms websites pro-actief controleren op malware en softwarelekken. Met de overname van de startup wil Sitelock zijn klantenkring van hostingbedrijven beter bedienen, met name in de mogelijkheden van het snel ontdekken van malware.

Het in 2014 opgerichte Patchman beschermt websites op serverniveau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het patchen van beveiligingskwetsbaarheden in populaire contentmanagementsystemen als WordPress, Drupal en Joomla.

Sitelock, opgericht in 2008, werkt wereldwijd met zo'n vijfhonderd partners. Met de overname van Patchman komen daar Host Papa, UK2 Group, Dutch Webhosting, Hostnet, Exonet en IT-Ernity bij. Het Amerikaanse bedrijf beweert dat zo'n twaalf miljoen websites met zijn software worden beschermd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6167099). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×