Barracuda van de beurs door overname

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Het Amerikaanse Barracuda Networks wordt overgenomen door Thoma Bravo. Deze eveneens Amerikaanse privé-investeerder betaalt 1,6 miljard dollar voor de securityleverancier. Door de overname wordt het beursgenoteerde bedrijf een private organisatie. De overname wordt naar verwachting eind februari 2018 afgerond.

Barracuda Networks levert securityproducten voor bedrijfsdata, e-mail, netwerken en applicaties. Door de overname van de privé-investeerder gaat de securityleverancier verder als een niet-beursgenoteerd bedrijf. De overname wordt naar verwachting afgerond voor de sluiting van Barracuda’s gebroken boekjaar, dat op 28 februari 2018 eindigt.

De privé-investeerder Thoma Bravo biedt 1,6 miljard dollar voor de aandelen Barracuda. Dit betekent voor de aandeelhouders een extraatje van meer dan 20 procent. De directie van Barracuda staat achter het bod, maar stelt dat men nog wel afhankelijk is van de goedkeuring van de huidige aandeelhouders en de officiële instanties die hun oordeel moeten vellen.

Barracuda nam vorige maand het Amerikaanse Sonian over. Dat is een leverancier van oplossingen voor public cloud-archivering en business analytics.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-28T10:09:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.