One Identity koopt pam-specialist Balabit

Dit artikel delen:
samenwerking

Identity- en access management (iam) specialist One Identity koopt Balabit, leverancier van priviledged access management (pam)-oplossingen. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Het is de eerste aankoop van One Identity sinds de onderneming zelfstandig is geworden.

Op dit moment is de technologie van Balabit al geïntegreerd in de One Identity Safeguard-oplossing via een oem-partnerschap. Met de aankoop wil One Identity uiteindelijk marktleider worden op het gebied van pam-toepassingen met machine learning en priviledged account analytics. Ook wil One Identity de verdere ontwikkeling van Balabit-technologie controleren om de toepassing nog verder te optimaliseren.

‘We willen blijven investeren in technologie om meer waarde voor onze klanten en partners te creeeren’, vertelt algemeen directeur van One Identity John Milburn. ‘Met de aankoop van Balabit, kunnen we de beste oplossingen bieden met een moderne pam-oplossing die het beste van One Identity- en Balabit-technologie combineert Hierdoor weten klanten precies welke rechten hun werknemers hebben en wat ze hiermee doen.’

Achtergrond

Het Amerikaanse One Identity, eerder onderdeel van Quest Software, is sinds juni 2017 zelfstandig. Het bedrijf richt zich op access management, identity governance, privileged management en Identity as a Service.

De Hongaarse beveiligingsspecialist en leverancier van pam-oplossingen Balabit is opgericht in 2000 en is wereldwijd actief met kantoren in de VS en Europa. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-19T11:59:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.