Managed hosting door True

Sony Mobile kiest VXL Software voor telefoonbeheer

 

Het Britse VXL Software gaat een overeenkomst aan met Sony en zijn Xperia-smartphones. Het partnership komt er na de succesvolle certificatie van de Fusion unified endpoint management (uem) software van VXL.

De integratie van de laatste api rond device management van Sony met de software van VXL moet it-beheerders bijkomende mogelijkheden geven op het gebied van telefoonbeheer. ‘Samen zijn we perfect geplaatst om te profiteren van de huidige en toekomstige groei in oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten’, zegt Frank Noon van VXL. ‘Zakelijke gebruikers kunnen er vanaf nu op aan dat ze Xperia-telefoons kunnen toevoegen aan hun enterprise managed devices-programma en dat alle veiligheidsvereisten daarbij voldaan zijn.’

Met Fusion uem kunnen zowel mobiele als vaste apparaten van op een console centraal beheerd worden, of ze nu op Android, iOS of Windows draaien. Dat maakt het beheer efficiënter en er hoeft geen aparte it-administratie met aparte servers opgestart te worden voor zowel mobiel als vast.

De software laat op Xperia-apparaten nu ook toe om bijvoorbeeld encryptie van de sd-kaart verplicht te stellen of om Exchange ActiveSync aan te schakelen in de ingebouwde mailcliënt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6380526). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.