Computable zoekt sprekers voor Infosecurity.be

Dit artikel delen:
microfoons persconferentie nieuws

Ict-vaktitel Computable zoekt sprekers die tijdens de vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo een inhoudelijke sessie kunnen geven over kunstmatige intelligentie, cloud computing of it-servicemanagement. Het gaat om sprekers voor het inhoudelijke programma tijdens de beurzen die op woensdag 20 maart en donderdag 21 maart 2019 plaatsvinden in Brussels Expo.

Computable is als hoofdmediapartner medeverantwoordelijk voor de invulling van het inhoudelijke programma van Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Het programma loopt al aardig vol, maar we zoeken nog een aantal verhalen met lessons learned om te delen met het publiek. Hierbij zoeken we vooral verhalen met de volgende thema’s:

  • Kunstmatige intelligentie
  • Cloud computing
  • It service management & control / Digital transformation

Een presentatie duurt 45 minuten. Dat is inclusief de tijd voor een vragenronde van het publiek. De sessies moeten inhoudelijk onafhankelijk zijn. Dit houdt in dat het geen commercieel verhaal mag zijn. De focus moet liggen op een onderwerp dat aansluit bij de gevraagde thema's en interessant zijn voor vakgenoten in de ict. De taal van de presentatie is Engels, Nederlands of Frans.

Sprekers krijgen gratis toegang tot de beursvloer en kunnen met geïnteresseerde bezoekers netwerken in het Computable Café. Van een aantal sessies wordt mogelijk een verslag gemaakt voor computable.be

Meedoen?

Wilt u presenteren tijdens de beurs? Dan ontvangen we graag per mail het onderwerp waarover u wilt spreken. We ontvangen daarbij graag een korte samenvatting en waarom dit verhaal volgens u relevant is voor de bezoekers van de vakbeurs. Daarnaast ontvangen we graag een kort profiel van uzelf waarin u uw ervaringen in de it-markt omschrijft.

Alle voorstellen worden kritisch afgewogen, het aantal sessies is namelijk beperkt.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, neem dan contact op met onze hoofdredacteur William Visterin.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-07T09:12:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.