Iam-expert Grabowsky lijft branchegenoot Ionit in

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Grabowsky, een Haagse leverancier van software voor identity & access management (iam) markt, heeft branchegenoot Ionit uit Nieuwegein overgenomen. Ionit is een dienstverlener op iam-gebied voor datacenters, de cloud en mobiele apparatuur. De transactie is met terugwerkende kracht op 12 juli 2019 geëffectueerd.

Om de groeiende vraag in de markt aan te kunnen zocht Grabowsky naar extra personeel. Middels de overname van Ionit is dit probleem voorlopig opgelost. De goede onderlinge samenwerking tussen beide partijen in de afgelopen jaren was aanleiding voor de overname.

Ionit wordt een aparte praktijk binnen Grabowsky met medeoprichter Georg Grabner aan het hoofd. In 2016 ging Ionit nog samen met de Oxford Computer Group Benelux. Het in 1986 opgerichte Graboswky houdt kantoor in Den Haag en in het Belgische Mechelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-03T18:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.