BNP en Orange spreken tijdens Securelink Checkup

Dit artikel delen:

Securelink Checkup vindt plaats in de Elisabeth-zaal in Antwerpen.

Op dinsdag 22 oktober organiseert Securelink in Antwerpen een nieuwe editie van Checkup. BNP en Orange voorzien de keynotes tijdens dit jaarlijkse security-conferentie van Securelink. Daarnaast worden demo’s gegeven.

Het is voor het tweede jaar in Antwerpen (in de Elisabeth-zaal) dat het event plaatsvindt en dit dus op dinsdag 22 oktober. 'Intussen zijn wij aan de dertiende editie toe van Checkup', vertelt Katrien Anthonis, content marketer bij Securelink.

Net als met de security-aanpak van een bedrijf zelf, brengt Securelink op Checkup een programma dat naar eigen zeggen alle aspecten van security behandelt. ‘Zoals bij films heb je skilled people, sterke technologie en goede processen nodig om een blockbuster te creëren’, klinkt het bij Securelink.

Keynotes & demo’s

Securelink Checkup

Meer info over en registreren voor Securelink Checkup kan via de website.

Keynotes zijn er van Jan De Blauwe (chief information security officer bij BNP Paribas Fortis), Laurent Celerier (cto bij Orange Cyber Defense) en Tom Raftery (futurist & innovation evangelist bij SAP).

Dit jaar staan er volgens de organisatoren meer Technology Test Flights (demo’s) en breakout sessions dan ooit tevoren op het programma. 'We trachten deze demo’s en sessies meer hands-on en ook wat technischer op te vatten”, vertelt Emmanuel David, solutions specialist bij Securelink. Met name de breakout sessies rond identity and access management (iam) en rond cybersecurity ratings zetten ze bij Securelink graag in de verf. 

Computable was de afgelopen jaren aanwezig bij het Checkup-event. Zo werden vorig jaar tien security-voorspellingen gedaan en toonde Jo Vander Schueren, algemeen directeur bij Securelink België, cijfers over het maturiteitsniveau van België op het gebied van security. In de jaren daarvoor werden de verschillen tussen it- en medische rampen toegelicht en werden de misverstanden over het dark web besproken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-18T11:13:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.