Ict-vakbeurzen verder uitgesteld tot september

Dit artikel delen:

Jaarbeurs, organisator van de ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo, heeft beslist deze verder uit te stellen naar 9 en 10 september 2020. Ook de uitreiking van de Computable awards wordt mee verplaatst naar die datum.

De beurs, die oorspronkelijk gepland stond op 18 en 19 maart 2020, werd enkele weken geleden, door de uitbraak van het Coronavirus in België al verplaatst naar 27 en 28 mei 2020.

Gelet op de huidige situatie en de verwachte evolutie, lijkt ook deze datum nog te snel te komen. Daarom werd beslist de beurs finaal te laten doorgaan op 9 en 10 september 2020 in Brussels Expo.

Ook Awards en Café

Met de verplaatsing verschuiven ook het Computable Café op de beurs en de uitreiking van de Computable Awards (IT Person of the Year, IT Project of the Year, Social Innovation of the Year en Start-up of the Year) mee naar 9 en 10 september 2020.

Het is geen gemakkelijke beslissing, een beurs tweemaal moeten verplaatsen, erkent Ivo Meertens, Brand Manager bij Jaarbeurs. 'Maar gezien de omstandigheden hebben wij besloten de beurs verder uit te stellen. We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt, waarbij we het belang van de bezoekers en deelnemers voorop hebben gezet.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-27T13:39:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.