Link11 breidt uit met Lantech als Benelux-partner

Dit artikel delen:

De Duitse cloudbeveiliger Link11 wil uitbreiden in de Benelux en neemt daarvoor netwerkdienstverlener Lantech uit Amersfoort als partner in de arm. Met de samenwerking wil het bedrijf verdere groei realiseren en klanten lokale ondersteuning en beheer bieden.

Link11 biedt klanten een 'security cloud' waarlangs zij hun webverkeer of applicatieverzoeken kunnen laten lopen. De software beschikt over een met kunstmatige intelligentie uitgeruste, zelflerende component die continu aanvallen analyseert en waar nodig de functionaliteit aanpast, claimt het bedrijf. Het bedrijf uit Frankfurt bedient klanten uit de logistiek, het financiële wezen en de e-handel in de Duitstalige regio.

Opschaling in Benelux

Link11 kiest naar eigen zeggen voor netwerkdienstverlener Lantech vanwege de ervaring in het adviseren, realiseren en beheren van netwerk infrastructuren en it-beveiligingsoplossingen. Lantech gaat het gehele portfolio van Link11 leveren en daarnaast lokale ondersteuning bieden op het gebied van implementatie en beheer.

De samenwerking met Lantech biedt tevens de mogelijkheid om de activiteiten van Link11 in de Benelux verder op te schalen. Volgens het cybersecuritybedrijf neemt de vraag naar geautomatiseerde en op ai gebaseerde beveiligingsoplossingen alsmaar toe, omdat aanvallen steeds complexer en dynamischer worden. Om te voldoen aan deze behoeften heeft het bedrijf enkele maanden geleden een nieuw kantoor geopend in Amsterdam en Thomas Kramps aangesteld als regionaal directeur voor de Benelux.

Realtime security

‘Geautomatiseerde realtime security wordt steeds belangrijker vanwege de komst van nieuwe technologie. Dankzij nieuwe technologieën, zoals 5G en edge computing, evolueert de digitale wereld in een razend tempo en is downtime onacceptabel’, aldus Sebastiaan Kors, directeur bij Lantech. Hij geeft aan dat zijn onderneming nu een geavanceerd cloud security platform kan toevoegen aan het portfolio, dat volledig geautomatiseerd is en realtime reageert.

‘Het platform biedt de snelste mitigatie op de markt en kan aanvallen binnen tien seconden herkennen en tegenhouden. Bovendien heeft het bedrijf een gepatenteerd zelflerend ai-schild ontwikkeld dat menselijke fouten kan uitsluiten’, besluit Kors.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-17T15:12:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.