Intigriti-platform verdubbelt op jaar tijd

Dit artikel delen:

Op een jaar tijd ging het Belgische ethische hackersplatform Intigriti van 10.000 naar 25.000 aangesloten ethische hackers. Die zitten in ruim 130 landen, vertelt Inti De Ceukelaire, medeoprichter van Intigriti en de jongste IT Person of the Year van Computable.

Intigriti brengt ethische hackers en bedrijven met elkaar in contact. Zo speuren de hackers naar beveiliginslekken of -onvolmaaktheden. ‘Wij hebben met Intigriti vandaag 25.000 geregistreerde hackers. Daarvan zijn er ongeveer zevenduizend echt actief op regelmatige basis. Zeg maar hackers die minstens één geldige kwetsbaarheid vinden elke drie maanden', aldus De Ceukelaire.

‘Onze hackers bevinden zich wereldwijd in meer dan 130 landen. Dat gaat tot in Indonesië, Nepal of Zuid-Amerika’, stelt hij.

Red bull

Het bedrijf kreeg in het najaar van 2020 ongeveer vier miljoen euro extra funding. Volgens De Ceukelaire concurreert Intigriti vooral met twee Amerikaanse hackers platformen en een Europees. ‘Al hebben we er ook goede relaties mee.’

De klantenbasis van Intigriti wordt verder uitgebreid met bekende organisaties. ‘Wij hebben al enkele mooie namen als Kinepolis, de EU, Randstad, de VRT, VTM, DPG, Showpad, Belgische banken en de Haven van Antwerpen in portefeuille. Maar ook nieuwe internationale namen als Red Bull en Visma.’

Lees volgende week het volledige interview met Inti De Ceukelaire

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-21T10:09:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.