Infosecurity.be in teken van it na één jaar corona

Dit artikel delen:

De Infosecurity.be, Data & Cloud Expo vakbeurs van 31 maart en 1 april staat in het teken van een jaar corona. Resilience is het hoofdthema van dit gratis digitaal event, dat uit vier tracks bestaat. Op het programma tal van bekende sprekers.

Bedrijven hebben zich het afgelopen jaar meer dan ooit moeten aanpassen en soms zelfs heruitvinden. Door de pandemie worden organisaties gedwongen effectiever, efficiënter, transparanter en vooral flexibeler te zijn. Welke uitdagingen brengt dit met zich mee en wat kunnen we hieruit leren voor de toekomst?

Twee dagen & vier tracks

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, het meest vooraanstaande event in België op het gebied van it-security, datamanagement en cloudoplossingen, speelt met het centrale thema Resilience: A rocking organization in changing times in op deze actualiteit. De beurs vindt plaats op 31 maart en 1 april als digitaal event. Inschrijven is gratis.

Experts uit de sector reiken tijdens het inhoudelijk programma, gemodereerd door Wim De Vilder, antwoorden, oplossingen en kennis aan. Zij belichten elk vanuit hun kennis en ervaringen het centrale thema resilience met een focus op cloud & infrastructuur, security & privacy, data & ai en digitale transformatie & innovatie.

Diverse sprekers

Bart Preneel, cryptograaf en hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven, opent als keynote het onafhankelijke seminarieprogramma. Hij werpt zijn licht op de huidige situatie en bespreekt de hot topics op het vlak van it security, privacy en uiteraard resilience.

Voormalig wereldkampioen hacken Inti De Ceukelaire toont wat ethische hackers doen. Eddy Willems en Righard Zwienenberg geven een duopresentatie. Filip Michiels, ex-cio van TUI en vandaag coo bij Computerland, verzorgt de keynote voor het track cloud & infrastructuur.

Daarnaast is er ook een 5G-panel met Danielle Jacobs (ceo Beltug) en Kevin Moolenschot (hoofd technology strategy & enterprise architecture bij VRT). Giselle Vercauteren (president ISACA) stelt zich in haar webinar de vraag hoe je je organisatie resilient krijgt.

En ook grote spelers als IBM, Google, Microsoft en Amazon AWS bespreken topics zoals hoe Cloud-oplossingen bedrijven geholpen hebben om veerkrachtig te zijn tijdens de huidige pandemie, hoe artificial intelligence kan ingezet worden in bedrijven en welke transformaties nodig zijn om te overleven in de huidige omstandigheden. Daarnaast staan er praktische cases op het programma.

Awards

Tijdens Infosecurity.be, Data & Cloud Expo op 31 maart en 1 april worden ook de Computable Awards uitgereikt. Dit gaat dan om IT Person of the Year, IT Project of the Year, Social Innovation en de lifetime achievement award. De winnaars en sprekers hierbij krijgen allemaal hun plaats op het programma.

Gratis registratie

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo vindt plaats op woensdag 31 maart en donderdag 1 april. Meer informatie en gratis registratie voor de online seminars op www.infosecurity.be.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-18T11:13:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.