Computable Awards op Cybersec Europe: de planning

Dit artikel delen:

Cybersec Europe, het vroeger Infosecurity, Data & Cloud Expo, wordt verplaatst naar 11 en 12 mei. Dat brengt ook een aanpassing van de planning van de Computable Awards met zich mee.

Computable zal zijn prijzen uitreiken op donderdag 12 mei op de Cybersec Europe-beurs in Brussels Expo. Februari wordt nominatiemaand op Computable.be. Zo ziet de planning voor de awards eruit.

In totaal plannen we acht awards: It Person of the Year, Life Time Achievement, Social Innovation en Start-up of the Year, die hadden we al.

It Project reikten we ook al uit, maar daar zijn dit jaar drie versies van: Enterprise (projecten in grote privébedrijven), Smb (kleine bedrijven) en Publieke Sector. Daarnaast plannen we ook een ‘next generation award’ voor studenten, die een innovatief project uitwerkten. Dat brengt het totaal op acht.

Planning

Hoe gaat het verder? In de week van 7 februari starten we met het bekendmaken van de genomineerden voor Project of the Year Smb. Vanaf 14 februari zijn dat de genomineerden uit de publieke sector en in de week van 21 februari gaat het om de Enterprise-genomineerden voor Project of the Year.

In de week van 28 februari maken we bekend wie genomineerd is in de categorieën Social Innovation, Tech-startup en IT Person. Vanaf 7 maart kan u stemmen op dit alles.

Feestelijke uitreiking is dus op 12 mei op Cybersec Europe, de tweede dag van de beurs die op 11 en 12 mei plaatsvindt in Brussels Expo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-31T10:36:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.