Ierse it-beveiliger CWSI koopt Mobco

Dit artikel delen:

CWSI, een Ierse specialist in mobiele en cloudbeveiliging, kondigt de overname aan van Mobco, een bedrijf voor moderne werkplekken en mobiliteit uit Dilbeek. Mobco (26 medewerkers) wordt een dochteronderneming van de CWSI Group. Ulrik Van Schepdael, oprichter en directeur, blijft aan boord.

Mobco is een gespecialiseerde it-integrator die hardware, software en diensten voor de moderne werkplek levert, configureert en ondersteunt. Het bedrijf werkt samen met partners als Samsung, Apple, Ivanti, VMWare, Jamf en Lookout en is naast de zakelijke markt actief voor de publieke sector in België en Luxemburg. Mobco heeft ook nog een vestiging in het Luxemburgse Capellen.

CWSI is van plan om de Workplace-portal van Mobco in al zijn regio's en kanalen beschikbaar te stellen. Dit online-platform vereenvoudigt de inkoop, het beheer, het herstel en de beveiliging van alle aspecten van de moderne werkplek via een zelfservicemodel voor werknemers. De software is al in gebruik bij klanten als Accenture en de Belgische defensiemacht en is voor Orange Belgium ge-rebrand als de kern van zijn nieuwe Hardware Comfort-dienst.

De aankoop van Mobco is CWSI's tweede deal in de Benelux, en volgt op de recente overname van het Nederlandse Blaud in april van dit jaar en die van het Britse AVR in 2021. Na deze nieuwe overname verwacht CWSI een groepsomzet van 35 miljoen euro op jaarbasis, waarbij de Britse en Europese markten goed zijn voor tachtig procent van het totaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-06T12:19:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.