Cegeka lanceert Security Observability Dashboard

Dit artikel delen:

It-dienstverlener Cegeka lanceert tijdens Cybersec Europe, die woensdag en donderdag plaatsgrijpt in Brussels Expo, het Security Observability Dashboard. Het gecentraliseerd digitaal platform biedt een totaaloverzicht van security-activiteiten die bedrijven in scope moeten hebben om hun niveau van cyber-weerbaarheid te verhogen.

Het Cegeka Security Observability Dashboard vormt een onderdeel van het customer engagement platform Horizon. Dat is een ‘single pane of glass’ in een dashboard, met een overzicht van alle belangrijke indicatoren om de it- en clouddiensten van een bedrijf optimaal te beheren.

Fabrice Wynants, global director cybersecurity bij Cegeka, stelt vast dat organisaties vandaag de dag behoefte hebben aan permanente en gecentraliseerde sturingsinformatie om hun cyberweerbaarheid te verhogen. 'Het Security Observability Dashboard biedt de relevante security matrix waarmee we onze klanten snel en digitaal informeren en adviseren om doordachte cyber security acties te nemen.' Het overzicht omvat informatie over onder meer security kwetsbaarheden, compliance, real time incidents en incident response acties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-18T11:32:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.