GeoDynamics biedt 25.000 voertuigen track & trace

Groei

Het West-Vlaamse GeoDynamics ruste recent het 25.000ste voertuig uit met zijn track & trace-toepassing. Het systeem laat toe om de locatie van een voertuig te bepalen en aan tijdsregistratie te doen van bouwvakkers en andere mobiele medewerkers.

Het voorbije jaar installeerde GeoDynamics zijn track & trace-software in ruim 4500 voertuigen. Klanten van GeoDynamics zijn onder meer facilitair dienstverlener ISS, de BAM Groep, Groep Verhelst, Viabuild en Willy Naessens Group. Alleen al bij BAM zijn 550 voertuigen uitgerust met track & trace.

In Europa rijden er ondertussen al zo’n 2400 voertuigen met de software van GeoDynamics rond. De meeste kiezen voor een combinatie van track & trace-software en mobiele tijdsregistratie. Het systeem van GeoDynamics is geïntegreerd met quasi alle sociale secretariaten om de geregistreerde werkuren en de gereden kilometers geautomatiseerd te verwerken in de berekening van het loon en de mobiliteitsvergoeding.

GeoDynamics werd in 2004 opgericht en telt ondertussen 29 medewerkers. Het bedrijf is goed voor een omzet van 6,6 miljoen euro. Stijn Stragier en Peter Vermeersch, de oprichters van het bedrijf, zijn nog steeds de managing partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-15T08:54:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.