Checkpoint opent innovatiecentrum in Nederland

RFID

Checkpoint Systems, met een Benelux kantoor in Mechelen, opent in het Nederlandse Terborg een innovatiecentrum rond radio-frequency identification (rfid). Doel is om rfid toegankelijker te maken voor winkeliers uit Noord-Europa; met name de Benelux, de Scandinavische landen, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

In het innovatiecentrum toont Checkpoint Systems de impact van rfid op logistieke processen. Dit bij elke stap van de logistieke keten. Daarnaast laat het zien hoe zijn Check-Net-platform bijdraagt aan 'de optimale zichtbaarheid van alle goederen binnen alle productie-, distributie- en facturatieprocessen'.

Daarnaast laat het bedrijf zien wat zij doen op het gebied van rfid: van de productie van rfid-labels, via de ontwikkeling van printmachines, tot de software en scanners die de volledige goederenstromen van de retailer zichtbaar maken.

In totaal werken er 45 mensen in het Nederlandse innovatiecentrum. Checkpoint Systems heeft in de buurt van Barcelona al een vergelijkbaar innovatiecentrum voor Zuid-Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-29T10:16:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.