Badger Maps komt naar Europa

Badger Maps, een routeoptimalisatietool voor vertegenwoordigers, maakt de oversteek van Silicon Valley naar Europa. De eerste landen die hier een markt moeten vormen voor Badger Maps zijn België en Nederland.

Ex-Google medewerker Steve Benson wist de start-up succesvol op de kaart te zetten in de VS en acht de tijd nu rijp om de oversteek te maken naar België en Nederland. In de VS werd de tool recent voor de derde maal op rij verkozen tot beste salesnavigatietool.

Als softwarebedrijf wil Badger Maps dankzij routeoptimalisatie en lead generation salesvertegenwoordigers efficiënter laten werken op het terrein. Na het succes in de VS is de app nu beschikbaar in België en Nederland. Uitbreiden naar een ander continent vereist een zekere innovatieve spirit. Steve Benson, ex-Googlewerknemer en oprichter van Badger Maps: 'West-Europa heeft op het vlak van technologie heel wat te bieden en daarom hebben we besloten om twee Belgische studenten in huis te halen die instaan voor het internationaliseringsproces.' Door studenten uit Europa aan te trekken, wil het bedrijf zo dicht mogelijk staan bij de klant.

De doelgroep van de tool is de externe vertegenwoordiger die vaak op de baan is. De start-up is actief in diverse sectoren en telt ondertussen meer dan tweeduizend klanten, goed voor een omzet van 1,2 miljoen dollar. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-07T09:00:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.