Objective viert 20-jarig bestaan met 20 vacatures

Taart

Het Oost-Vlaamse It-bedrijf Objective International, dat software ontwikkelt om logistieke- en productieprocessen te stroomlijnen, bestaat exact twintig jaar. Het bedrijf beschikt over zeventig medewerkers, verspreid over drie kantoren, en heeft nog twintig vacatures open staan. Om op die groei in te spelen verhuist het begin volgend jaar naar een nieuw kantoor. Dat is een investering van om en bij de zes miljoen euro.

Objective werd in 1996 opgericht als éénmanszaak door Koen De Clercq. De softwareleverancier is al twintig jaar in hetzelfde domein actief, maar heeft zich mettertijd gespecialiseerd in grote, complexere projecten voor de proces- en maakindustrie. Klanten zijn kmo’s en grotere bedrijven.

Dit jaar zal het bedrijf de kaap van de zeven miljoen euro omzet ronden. Het aantal medewerkers steeg de afgelopen jaren van een twintigtal naar zeventig en ook vandaag wordt gezocht naar twintig bijkomende medewerkers. Deze kunnen terecht in de één van de drie vestigingen: Wichelen, Roeselare of Eindhoven. Het bedrijf bekijkt ook de mogelijkheden op de Britse en Franse markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-27T09:12:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.