TomTom helpt Nissan Leaf-bestuurder op weg

TomTom voorziet de elektrische auto Nissan Leaf van een navigatiesysteem. Dit geeft bestuurders toegang tot kaarten en de verkeerssituatie, maar stelt ze ook in staat om (online) zoekopdrachten uit te voeren. De oplossingen van TomTom worden gemigreerd in het NissanConnect-infotainmentsysteem.

TomTom levert TomTom Maps en TomTom Traffic. Via deze oplossingen krijgen Nissan-bestuurders toegang tot realtime verkeersinformatie. Dit stelt ze in staat om hun reistijd te verkorten. Ook wordt het infotainmentsysteem uitgerust met Online Search, waarmee gezocht kan worden naar een adres, bedrijf of bezienswaardigheid.

De oplossingen van TomTom worden gemigreerd in NissanConnect. Dat maatwerk infotainmentsysteem biedt naast navigatie ook audioverbinding en een Bluetooth-verbinding met smartphones, om zo bijvoorbeeld de contactenlijst te openen of oproepen te beantwoorden. Hiermee speelt de autofabrikant in op de connected voertuigervaring.

Nissan Leaf is naar eigen zeggen de meest verkochte elektrische auto van 2018 in Europa. Het voertuig met het nieuwe infotainmentsysteem, wordt tijdens de Geneva Motor Show getoond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-05T09:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.