Managed hosting door True

Incubator Watt Factory wedt op slimme steden

 

werkplek

Gent is opnieuw een incubator rijker: Watt Factory. De ondernemerscommunity wil vooral bedrijven aantrekken die zich met smart cities bezighouden en die oplossingen hebben voor de klimaatverandering.

Watt Factory is een initiatief van Jonas Dhaenens (ceo Combell), Nicolas Béarelle (ceo Re-Vive), Walter Mastelinck (ex-Transics), vastgoedondernemer Alex De Witte en serial entrepreneur Stephan Bostoen. De incubator zal twaalf start-ups selecteren die aan een programma van zes maanden zullen kunnen meedoen met binnen- en buitenlandse experts. Geïnteresseerde bedrijven kunnen daarvoor tot 13 maart 2017 een dossier indienen.   

Het is de bedoeling dat de geselecteerde kandidaten mekaar inspireren en versterken en een sterke community vormen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan het opbouwen van een internationaal netwerk.  

Watt Factory wordt mee gedragen door het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen, de Universiteit Gent, Vlerick Business School en de stad Gent. Ook consultant EY en het advocatenkantoor Cresco steunen het initiatief. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5957190). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×