Cr3do wint startersprijs met 3D-printing

Dit artikel delen:
Winnaar

Cr3do werd in de C-mine te Genk in de bloemetjes gezet als winnaar van de starterswedstrijd [18-28]. Deze wedstrijd van JCI Limburg bekroont de beste Limburgse starter of Junior Entrepreneur,jonger dan 31. Jens Raskin en Kristof Philippaerts, oprichters van Cr3do, zijn uit meer dan 220 kandidaten verkozen tot winnaars. Zij ontvangen 125.000 euro aan risicokapitaal in de vorm van een KlimOp-lening.

Cr3do heeft als missie 3D-printing toegankelijk te maken voor kmo’s, die zelf niet over de nodige tools en kennis beschikken. Het bedrijf richt zich voornamelijk op 3D-consulting waarbij eerst de mogelijkheden worden toegelicht aan de klant. Daarna volgt een voorstel op maat. Ondertussen werken ze ook aan een online platform om deze consultancy te automatiseren en gelijk de beste oplossing te berekenen voor een probleem.

JCI heeft nog vijf extra sectorprijzen toegevoegd aan de wedstrijd. Het betreft de Made in Limburg-prijs, de Mobile Vikings-prijs, de Luminus-prijs, de Citylife-prijs en de KBC-prijs. Deze winnaars ontvangen ieder een risicokapitaal van vijftigduizend euro. Alle zes de winnaars worden na de wedstrijd opgenomen in het Start it @Kbc-netwerk. Zij krijgen een gratis workspace en worden gecoached door mentoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-27T09:08:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.