SweepBright geeft vastgoedmarkt duw in de rug

Dit artikel delen:
vastgoed

De Belgische start-up SweepBright speelt in op de snel veranderende vastgoedmarkt. Met hun mobiele app willen ze het vastgoedmakelaars overal ter wereld eenvoudiger maken.

Gezien de groeiende complexiteit en het belang van vastgoedtransacties, zal de rol van vastgoedmakelaar niet verdwijnen. Ondanks deze situatie dokterde niemand tot nog toe een doeltreffend systeem uit waarmee de makelaar zich zou kunnen toespitsen op taken die een echte meerwaarde bieden en die tijdswinst oplevert.

Dat is waar de Belgische start-up SweepBright iets aan wil doen. De start-up wil makelaars wereldwijd ondersteunen met een mobiele oplossing waarmee ze heel wat tijd winnen. De app vereenvoudigt de workflow van de makelaar enorm. Het invoeren van panden, het laten overeenstemmen van leads en de opvolging van kopers en verkopers wordt een heel stuk simpeler. Aangezien makelaars vaak mobiel zijn is het systeem daarop afgestemd. Zo kan de makelaar meer inspelen op de behoefte van de klant en minder tijd investeren in administratie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-22T08:37:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.