Gentse start-up Intuo haalt 850.000 euro op

Dit artikel delen:
talent

De Gentse start-up Intuo heeft 850.000 euro opgehaald bij enkele business angels en bij PMV. Met dat geld wil de start-up zijn talent management platform verder ontwikkelen. Intuo wil bedrijven helpen om meer people-centric, performanter en innovatiever te worden door werknemers te begeleiden in hun persoonlijk groeitraject.

De hr-suite van Intuo ondersteunt bedrijven om met hun talentbeheer betere persoonlijke- en bedrijfsresultaten te behalen. Het bedrijf overbrugt nu de kloof tussen welzijn en bedrijfsperformantie via de combinatie van hun online tool en leiderschapstraining. Zo worden alle belangrijke aspecten van talentontwikkeling gebundeld. De suite van Intuo wil bedrijven helpen om volledig over te stappen van een praktisch werkmodel van tijd in ruil voor geld, naar een menselijk werkmodel waar vaardigheden en talent ook worden beloond met groeikansen. 

Intuo werd in 2013 opgericht door de Belgische ondernemers Tim Clauwaert, Gilles Mattelin en Philip De Smet. De kapitaalronde moet dienen om de SaaS-software verder te commercialiseren en om het platform verder uit te breiden tot een geïntegreerde suite voor talent management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-18T13:20:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.