Start-up Magnetic.io haalt vijf ton op

Dit artikel delen:
Investering

De Amsterdamse start-up Magnetic.io haalt vijfhonderdduizend euro aan kapitaal op. De investeringsronde werd geleid door het Belgische kapitaalfonds Volta Ventures. De start-up zet het kapitaal in om het opensource canary test en release platform voor containers en microservices op te schalen.

Magnetic.io heeft, onder leiding van het Belgische kapitaalfonds Volta Ventures, een investering van vijfhonderdduizend euro opgehaald. Huidige investeerder Startupbootcamp (SBC) en ondernemer Henri de Jong (Mijndomein) nemen ook deel in de investeringsronde. Frank Maene, managing partner van Volta Ventures, treedt toe tot de raad van bestuur van de start-up.

De Amsterdamse start-up ontwikkelt Vamp. Dat is een opensource oplossing om canary-test en -release, en auto-scaling functionaliteiten, toe te voegen aan systemen die gebruik maken van populaire (Docker) container en microservice technologieën. Deze functionaliteiten maken het naar eigen zeggen voor DevOps-teams makkelijker om in minder tijd een hogere kwaliteit van online software in productie te brengen.

De investering wordt ingezet voor de ontwikkeling van enterprise functionaliteiten voor het Vamp-framework, het stimuleren en ondersteunen van de opensource community en het partner netwerk, en om de internationale groei te versnellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-24T10:22:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.