Telenet ondersteunt start-ups als Kbc-partner

Dit artikel delen:

Het telecombedrijf Telenet gaat een strategische samenwerking aan met de start-upcommunity Start it @kbc. De samenwerking breidt het inhoudelijke coachingprogramma van Start it @kbc verder uit en biedt start-ups digitale expertise en een internationaal netwerk. Dit helpt start-ups uit te groeien tot bedrijf.

Telenet beschikt over een acceleratieprogramma met de naam Telenet Kickstart. Het wil start-ups over de volledige lijn begeleiden: van early stage tot groeibedrijf. Het richt zich op ‘beloftevolle digitale start-ups ‘. Start it @kbc is een start-up community in België. Het telt meer dan driehonderd start-ups en ondersteunt en promoot innovatief en schaalbaar ondernemerschap. Daarnaast biedt het een hands-on coachingprogramma voor fintech start-ups.

De partijen gaan nu een strategische samenwerking aan. Hiermee wil Telenet zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden aan de start-up-community. Start it @kbc wil op zijn beurt zijn netwerk uitbreiden en internationaliseren. Het partnership met Telenet Kickstart past perfect in die visie.

Coachingprogramma

Via het Telenet Kickstart programma stelt Telenet financiële middelen ter beschikking. Dit om de coachingprogramma’s van Start it @kbc rond pitching en sales verder uit te bouwen. Zo kan de community internationale sprekers, experten en coaches uitnodigen en in contact brengen met de start-ups. Telenet-mentoren met een achtergrond in media, entertainment en telecommunicatie zullen de start-ups op maat begeleiden.

Start it @kbc beschikt naast Telenet over meerdere partnerschappen. Onder meer met Accenture, Cronos, Flanders DC, iMinds, KBC, CityLife en lokale academische instellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T10:42:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.