Resengo haalt zeven ton vers kapitaal op

Dit artikel delen:
Kapitaal

Resengo, een Antwerps platform voor online reserveringen, heeft zevenhonderdduizend euro aan vers kapitaal opgehaald bij PMV en andere financiers. Daarmee wil het bedrijf zijn platform verder uitbouwen en zijn internationale groei versnellen. Resengo mikt in de eerste plaats op Nederland en Frankrijk, maar heeft ook grote ambities voor de rest van Europa.

Reserveringsplatform Resengo helpt zaakvoerders hun planning te optimaliseren. Zo hoeven ze minder tijd te spenderen aan het afhandelen van reservaties en communicatie. Zaakvoerders kunnen ook rekenen op een persoonlijke service en de nodige ondersteuning bij het implementeren van deze vereenvoudigde workflow. Het platform telt naar eigen zeggen al ruim duizend klanten en 120.000 maandelijkse gebruikers. Het bedrijf is actief in meer dan 25 verschillende sectoren, van restaurants en kapsalons tot wellness, tandartsen en verzekeringsmakelaars.

Resengo heeft de ambitie om uit te groeien tot een premium brand. Hiervoor had het meer financiële middelen nodig. Het haalde – met het advies van The Capital Link - zevenhonderdduizend euro groeifinanciering op bij PMV en andere investeerders.

Met het opgehaalde kapitaal wil Resengo in de eerste plaats verder uitbreiden in Nederland en Frankrijk. Daarna zal het bedrijf op zoek gaan naar extra groeifinanciering om zijn platform ook in de rest van Europa uit te rollen. Om die groei te versnellen, zoekt Resengo (international) sales en (product) development talent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-30T10:30:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.