Awingu geselecteerd voor Silicon Valley programma

Dit artikel delen:
Amerikaanse vlag

De scale-up Awingu, gespecialiseerd in workspace aggregator software, is geselecteerd voor de tweede editie van Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV). Dat programma helpt Europese scale-ups en start-ups om in de Verenigde Staten voet aan de grond te krijgen. EIT Digital en Mind the Bridge hebben in totaal achttien Europese bedrijven geselecteerd.

Het Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV)-programma vindt in de week van 12 september plaats in San Francisco. In totaal zijn achttien Europese start-ups geselecteerd. De ceo’s van deze technologiebedrijven presenteren hun verhaal en ontmoeten mensen en bedrijven als Google, Microsoft en Pinterest. Die bedrijven kunnen hulp bieden bij de verkoop, financiering of een samenwerking aan gaan. 

Awingu, leverancier van workspace aggregator software, is als Belgische onderneming geselecteerd voor het programma. Ceo Walter Van Uytven ziet vooral kansen. ‘Interessante mensen ontmoeten, business contacten leggen en sterke partnerships uitbouwen zijn cruciaal voor onze internationale expansie in een toenemende globale digitale markt. Wij zijn vanzelfsprekend opgetogen dat we dit jaar in het SEC2SV-programma kunnen instappen. Het zal ons zeker helpen onze technologische oplossingen meer onder de aandacht te brengen.’

De Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV) is een initiatief van EIT Digital en Mind the Bridge. EIT Digital is een Europese educatieve en ondernemingsgerichte organisatie die de digitale transformatie van Europa wil stimuleren. Dit met het doel de economische groei en de kwaliteit van leven in Europa te verbeteren. Mind the Bridge is gevestigd in Silicon Valley en helpt bedrijven en investeerders om te groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-25T08:32:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.