Teamleader haalt tien miljoen euro op

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

De Gentse start-up Teamleader, actief met een SaaS-oplossing voor crm, sales, projectmanagement en facturatie, haalt tijdens een investeringsronde tien miljoen euro op. Vijf miljoen euro komt van eerdere investeerder Fortino. De andere helft komt van Michael Boocher van Sage Technologies, wie nu naast Sickinghe een zitje in de raad van bestuur krijgt.

Teamleader is in 2012 opgericht en levert het midden kleinbedrijf een geïntegreerde oplossing voor crm, offertebeheer, projectmanagement, tijdregistratie en facturatie. Het gebruikt de investering van tien miljoen om enerzijds nieuwe markten op te zoeken en anderzijds om te investeren in het product en in de ondersteuning van de bestaande klanten. Zo wil het zijn platform uitbreiden met meer tools, die helpen met hun boekhouding en marketingautomatisering.

Het bedrijf is actief in Nederland, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en België. Het beschikt naast het hoofdkantoor in Gent over drie nog kantoren in Amsterdam, Berlijn en Madrid. Momenteel werken er een honderdtal mensen voor de start-up. Voorlopig wordt er gefocust op groei en is er nog geen winst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-10T11:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.