Sita investeert in geolocatie-expert LocusLabs

Dit artikel delen:

Luchtvaartautomatiseerder Sita heeft een strategische investering gedaan in het dynamic mapping-bedrijf LocusLabs uit San Francisco. Deze financiering stelt de Amerikaanse start-up in staat om de mapping-functionaliteit, die nu al door diverse grote internationale luchthavens en luchtvaartmaatschappijen én Sita wordt gebruikt, verder uit te breiden.

De investering van Sita hoort bij een Serie A-financieringsronde waarbij LocusLabs 3,5 miljoen dollar heeft opgehaald. Een andere investeerder is Acorn Pacific Ventures.

LocusLabs biedt nauwkeurige en actuele plattegronden van luchthavens. Sita gebruikt de mapping-functionaliteit om de 'Day of Travel'-luchthavenapp krachtiger te maken. Deze app wordt door internationale luchthavens, zoals Miami International Airport en Nice Côte d’Azur Airport, al ingezet om reizigers te helpen.

De grafisch geavanceerde en vector-gebaseerde plattegronden zijn voorzien van ingebouwde navigatiefuncties die reizigers de route naar hun gate of naar andere locaties in de luchthaven wijst. Rijke content zoals afbeeldingen, attributen, sleutelwoorden en andere metadata maken het eenvoudiger om op basis van interesses winkels of andere specifieke locaties op de luchthaven te vinden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T17:20:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.