Sweepatic haalt miljoen op bij Ecapital

Dit artikel delen:

Stijn Vande Casteele, co-founder Sweepatic

Cybersecuritystartup Sweepatic uit Leuven heeft tijdens een investeringsronde een miljoen euro opgehaald. Investeerder is het Duitse Ecapital, dat geld verstrekt vanuit zijn Cybersecurity Fonds en Ecapital Technologies IV Fonds. Sweepatic gebuikt de investering om te groeien.

Sweepatic, opgericht in 2016, biedt een cybersecurityplatform dat de online-voetafdrukken van bedrijven monitort. Het platform observeert alle via internet toegankelijke assets van zijn klanten op grote schaal en rapporteert hierover. Zo produceert Sweepatic concrete inzichten en helpt het klanten om beter geïnformeerd, proactief en veerkrachtig te zijn tegen cyberaanvallen. De startup is onderdeel van accelerator Start it @KBC.

Via de investering van Ecapital wil Sweepatic groeien. Zo wil de startup het managementteam versterken, ervaren profielen aanwerven in het technische team om de productontwikkeling te versnellen. Tot slot wil het de organisatie van sales & marketing en partners verder uitbouwen. 

‘Met Ecapital halen we niet enkel kapitaal op, maar brengen we ook ervaren ondernemers met een internationaal netwerk aan boord. We zijn enthousiast over deze samenwerking, aangezien het Sweepatic zal toelaten om ons product en marktbereik verder te ontwikkelen,’ zegt Sweepatic's co-founder en ceo Stijn Vande Casteele.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T09:46:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.