Deselect focust op VS via investering

Dit artikel delen:
België en Verenigde Staten

Deselect, aanbieder van een datagedreven marketingplatform, ontvangt een niet nader gespecificeerde investering van de oprichters van Collibra, Showpad en 4C. Hiermee wil de Antwerpse scale-up zijn internationale expansie naar de VS voorbereiden en zijn commerciële team uitbreiden.

Deselect helpt marketeers om snel en efficiënt naar de juiste doelgroep te communiceren. Het biedt een tool om het klantenbestand te segmenteren in de Salesforce Marketing Cloud. De scale-up, onderdeel van de accelerator Start it @KBC, is in 2019 opgericht door Anthony Lamot en Jonathan Van Driessen en is sinds 2020 officiële partner van Salesforce. Het bedient klanten zoals Volvo Cars Europe, HelloFresh, T-Mobile en de Vlerick Business.

Het bedrijf claimt wereldwijd actief te zijn, waarbij Europa goed voor 85 procent van de omzet is. De scale-up ziet de belangstelling vanuit de VS en Azië fors toenemen. Het gebruikt deze investering om uit te breiden naar VS. Daar ligt naar eigen zeggen meer dan vijftig procent van hun potentiële markt.

In het najaar van 2021 mikt Deselect op een Series A-kapitaalsverhoging. Dit wordt een ‘significantere kapitaalsronde’ waarmee enerzijds een Amerikaanse kantoor wordt gerealiseerd en anderzijds het commerciële team zo snel mogelijk wordt opgeschaald.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-06T11:21:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.