Start it @KBC trekt naar Wallonië

Dit artikel delen:
start-up

Start it @KBC opent met Start it @CBC de eerste Waalse co-working ruimte in ons land. Deze bevindt zich in Luik. De accelerator had al hubs in diverse Europese steden, maar nog niet in Wallonië.

Start it @CBC, de accelerator met naar eigen zeggen het grootste start-up ecosysteem in België, neemt zijn intrek in Luik. En meer bepaald in La Grand Poste, in het digitale en creatieve hart van deze stad.

Twintig start-ups beginnen de komende maanden aan een groeitraject van een jaar. Start it @CBC wil het Waalse ecosysteem van start-ups en scale-ups versterken, en bruggen bouwen met de netwerken in Vlaanderen, Brussel en het buitenland.

1.200 start-ups

Sinds 2014 ondersteunt Start it @KBC al meer dan 1.200 start-ups in binnen- en buitenland. Ze kunnen kosteloos rekenen op een co-workingplek, ze worden begeleid door mentoren en maken deel uit van een internationaal ecosysteem. De accelerator heeft hubs in Brussel en Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Kortrijk), maar ook in Praag (Tsjechië), Boedapest  en Györ (Hongarije). Daar komt nu dus Wallonië bij.

Naast uitvalsbasissen in Londen en New York maakt de accelerator ook deel uit van het Global Accelerator Network (GAN), dat wereldwijd start-ups en scale-ups helpt bij hun internationale expansie.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-20T18:46:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.