Netsuite-expert Novutech koopt branchegenoot FastFour

Dit artikel delen:

De Belgische startup en Netsuite-partner Novutech neemt de cloud-gebaseerde enterprise resource planning (erp)-activiteiten van FastFour over. Ook dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in de erp-software van Netsuite. Een kleine twintig mensen stappen over naar het bedrijf in Brussel.

Het Amerikaanse Netsuite is een dochterbedrijf van Oracle dat zich met zijn erp-software vooral op de middenmarkt en snelgroeiende, jonge bedrijven richt (daar waar Oracle zich met Oracle Cloud op de grootzakelijke markt richt).

Novutech is pas in 2019 opgericht maar kan nu al bogen op een stevige groei. De specialist in Netsuite-implementaties en -optimalisaties realiseerde in 2022 een omzet van 2,7 miljoen euro, een stijging van niet minder dan 68 procent ten opzichte van 2021. De ambitie is om in Europa tot de top van Netsuite-partners te behoren. Tot de klantenkring behoren Unified Post, Lansweeper en OTAInsight.

Novutech is al actief in België, Luxemburg, Frankijk en Denemarken en daar komt nu met de acquisitie van FastFour een sprong op de Nederlandse markt bij. Deze Netsuite-partner bedient zo'n zestig klanten, waaronder Europe Watch Group, Gisou, Secrid, Dopper, Ace & Tate en Zelfstroom. Het in 2012 opgerichte bedrijf nam zelf in 2018 de Amstelveense branchegenoot E-Litt over.

De deal is een belangrijke stap omdat het bedrijf in omvang verdubbelt qua klanten en (implementatie)consultants. Het biedt Novutech tevens de mogelijkheid om het Netsuite-dienstenaanbod op de Nederlandse markt uit te breiden. Ook wordt Novutech, naast aanbieder van Netsuite-diensten, wederverkoper van de softwarelicenties in de Benelux. Het voordeel voor de klant is dan dat die slechts een aanspreekpunt heeft voor wat betreft licenties, installatie, ontwikkeling of opleiding.

Jan Snyers, algemeen directeur bij FastFour, wordt verantwoordelijk voor de NetSuite-activiteiten van Novutech in Nederland. Het bedrijf houdt kantoor op Schiphol. Ook heeft FastFour nog een Belgisch kantoor in Antwerpen maar dat gaat dicht. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-16T11:30:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.