Agfa Healthcare neemt Tip Group over

Overname

Agfa Healthcare heeft de Oostenrijkse Tip Group overgenomen. Deze overname breidt het productengamma van Agfa Healthcare uit met gespecialiseerde business intelligence en erp-oplossingen voor ziekenhuizen. Agfa Healthcare is de gespecialiseerde beeldvormingsdivisie van Agfa-Gevaert uit Mortsel.

‘Business intelligence wordt almaar belangrijker voor ziekenhuizen’, zegt Winfried Post, ceo van Agfa Healthcare. ‘In de komende jaren zal het enkel mogelijk zijn om de toenemende kostendruk in de gezondheidszorg efficiënt te beheersen met behulp van gespecialiseerde tools. Dankzij deze overname beschikken we nu over een oplossing die is afgestemd op de behoeften aan data-integratie en -analyse van het ziekenhuis, zodat we een grotere toegevoegde waarde kunnen genereren voor de zorginstellingen.’

Beide bedrijven hebben ruime ervaring in oplossingen voor de gezondheidszorg en met optimalisatie van processen. Agfa HealthCare maakt deel uit van de Agfa-Gevaert Groep. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale beeldvormingsystemen en it-systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-12T09:33:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.